Рекламные объявления
СИДР ROYAL FRUIT GARDEN
- Город: КИЕВ
- Контактная информация: +38(093) 002 19 20
- Опубликовано: 08.12.2016 9:24
- Актуально: Срок этого объявления истек
Текст
Сидр – слабоалкогольний напій, який має дуже приємну перевагу: підвищуючи настрій, він лишає голову ясною, і після нього немає ніякого похмілля. Тож пити сидр можна навіть ввечері буднього дня.
В 1890 році імператриця Марія Федорівна визнала заморський сидр “неймовірно легким тілесно”, а Микола II писав про нього в щоденнику. Напій “знявся” у мультфільмі “Ну, погоди!”, до якого відбирали лише найпопулярніше.
Вчені виявили у сидрі фенольні сполуки, що блокують дію вільних радикалів і уповільнюють процес старіння. Також сидр виводить з організму шлаки, запобігає хворобам серця, нормалізує обмін речовин.
Яблучний Cidre Royal
Напівсолодкий, 5-6,9%
Класичний сидр, виготовлений виключно із забродженого соку з помірно солодких сортів яблук. Має золотисто-прозорий колір та яскравий аромат і смак.
Cidre Royal з вишнею
Солодкий, 5-6,9%
Інноваційний яблучний сидр з додаванням соку вишні та бузини, винного настою гвоздики та кориці, що надають йому неповторний смак та аромат.
Cidre Royal з медом
Солодкий, 5-6,9%
Особливий сидр з натуральним медом та винним настоєм духмяних трав, зібраних на альпійських луках, що передають свій аромат та смак солодкому яблучному напою.
Cidre Royal з Грушею
Напівсолодкий, 5,0%
Особливий сидр, створений змішуванням натурального забродженого соку з соком груші. Задоволення літа змішалися зі свіжістю грушевого сидру. Краще смакує, якщо пити сидр охолодженим, з льодом та шматочками фруктів.
Cidre Royal з Абрикосом
Напівсолодкий, 5,0%
Освіжаючий сидр, виготовлений відповідно до класичних європейських технологій шляхом заброджування натурального яблучного соку, з додаванням соку абрикосу, надає вишуканий смак та аромат.
Cidre Royal зі Сливою
Напівсолодкий, 5,0%
Індивідуальний смак сидру, створений шляхом додавання в яблучний сидр винного настою сливи.
Cidre Royal з М’ятою
Напівсолодкий, 5,0%
Тонізуючий сидр, виготовлений шляхом сброжіванія натурального яблучного соку, з додаванням настоїв запашної м’яти і соку лайма.
1520 просмотров всего, 1 сегодня